LÉGY FELKÉSZÜLT!
Az eredeti Suzuki minőség minden helyzetben számít
LÉGY FELKÉSZÜLT!

Az eredeti Suzuki minőség minden helyzetben számít
Miért az eredetit?
Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. A karosszéria elemek sérüléseinek helyreigazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem. Baleset után bízd autódat márkakereskedéseinkre, akik ugyan olyan minőségű alkatrészekkel látják el karambolos autódat, mint amivel a gyártósoron összeszerelték új korában. Ahhoz, hogy minőségi és biztonságos anyagok vegyenek körül a mindennapokban, ajánlott eredeti karosszéria elemekre cserélni a sérült alkatrészeket!
A MySuzuki ebben is segít.

Értékállóság Suzukid gyári alkatrészekkel javítva értékállóbb marad, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek felhasználásával.

Esztétikum Kevesen tudják, hogy a gyári karosszéria elemek illesztése precíz és pontos, szemben a bontott vagy utángyártott elemekkel.

Időtállóság Suzukid gyári alkatrésszel javítva időtállóbb és tartósabb lesz, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek használatával.

Előnyök
A Suzuki eredeti karosszéria elemei minden esetben a körülményekhez illeszkednek. Egy esetleges meghibásodás során elengedhetetlen az alkatrészek pontos és precíz beszerelése. A MySuzuki a következő előnyökkel szolgál ilyen helyzetben:
 • Eredeti alkatrészek Az eredeti gyári karosszéria elemek szabványosak, méretpontosak, precízek és hosszabb élettartamúak. Eredeti alkatrészek használatával Te is nagyobb biztonságban érezheted magad, emellett autód értékállóbb marad.
 • Precíz illeszkedés A szabványos és méretpotnos eredeti gyári karosszéria elemek pozitív hozadéka a megbízhatóságukon túl, hogy precízen passzolnak egymáshoz, így az illesztések pontosan olyanok lehetnek, mint az autó új korában.
 • Megszokott Suzuki minőség Az utólag beépítésre kerülő eredeti gyári karosszéria elemeknek pontosan azoknak a minőségi követelményeknek kell megfelelniük, mint azoknak, melyeket új autóinkba építünk.
 • Hatékonyság Az eredeti gyári karosszéria elemek az utángyártott, gyengébb minőségű alkatrészekkel szemben nem csak tartósabbak de megbízhatóbbak is.
 • Biztonságos konstrukció Az eredeti gyári karosszéria elemek felhasználása minden esetben biztonságos, mivel ezek minden esetben a SUZUKI által tesztelt, magas minőségi követelményeknek megfelelő alkatrészek.
 • Viszonteladási érték Suzukid gyári karosszéria elemekkel javítva értékállóbb marad, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek felhasználásával. Ez hosszú távon nagyban növeli az autó viszonteladási értékét.
 • Töréstesztek A SUZUKI a hivatalos törésteszteket eredeti karosszéria elemekkel végzi, tehát ha utángyártott elem kerül az autóra, akkor az befolyásolhatja, hogy egy baleset során miként viselkedik. Ez pedig az utasok biztonságát is veszélyeztetheti.
Főbb alkatrészek
Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. A karosszéria elemek sérüléseinek helyre igazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem. Ahhoz, hogy ne legyen autós szempontból hiányunk.
Főbb alkatrészek
Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. A karosszéria elemek sérüléseinek helyre igazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem. Ahhoz, hogy ne legyen autós szempontból hiányunk.
Főbb alkatrészek
Egy esetleges karambol után nagyon fontos, hogy autónk a legjobb kezekbe kerüljön. A karosszéria elemek sérüléseinek helyre igazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem. Ahhoz, hogy ne legyen autós szempontból hiányunk.

Fényszóró

A Suzuki gyári fényszórói biztosítják az optimális fénykibocsátást bármilyen időjárási körülmények között és emellett tökéletesen illeszkednek a sokak által szeretett formatervbe.

Hűtőrács

A design mellett egyéb védelmi funkciókat is betölthet a hűtőrács, éppen ezért fontos az eredeti alkatrészek beszerelése, egy esetleges karambol után is.

Első és hátsó lökhárító

A Suzuki lökhárítóit úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjenek a jármű többi karosszéria elemével.

Motorháztető

A tartós és vastagabb anyagból lévő eredeti motorháztető a jármű motorzajának csökkentésében is fontos szerepet játszik.

Szélvédő

A Suzuki minőségi konstrukciója tetten érhető az autó minden elemén, az egyik legfontosabb mégis a szélvédő. A különféle, színezett üvegek nem csak biztonságban, hanem a hőérzet komfortossá tételében is nagy szerepet játszanak.

Sárvédő

Eredeti sárvédő elemekkel, a Suzuki gyártási technológiájával, márkakereskedéseink szakszerű munkájával megőrizhető autód esztétikai megjelenése, valamint elkerülhető az átrozsdásodás.

Ajtók

Az időjárási viszontagságok kellemetlen hatása elleni védelmet az ajtók pontos illeszkedése biztosítja, ami a Suzuki eredeti elemeivel könnyen elérhető.

 • Fényszóró
 • Hűtőrács
 • Első és hátsó lökhárító
 • Motorháztető
 • Szélvédő
 • Sárvédő
 • Ajtók
Karambol infopakk

Víz

segít enyhíteni a sokkot, sebesültek ellátásában is szükség lehet rá

Édesség

hosszú szavatosságú, magas szénhidráttartalmú étel, pl. energia szelet

Betétlap

baleseti betétlap, valamint papír és toll, amivel le lehet rajzolni az esetet

Takaró

pokróc vagy takaró, ha a baleset télen történik, jól jöhet

Fényképező

fénykép készítésére alkalmas eszköz: ez lehet telefon, kamera

Telefonálj

sérülés esetén hívj mentőt

Vészjelzés

kapcsold be a vészvillogót, az autókat csak akkor mozgasd, ha veszélyes helyen vannak és a helyszínelés vagy a baleset rögzítése már megtörtént, rakd ki az elakadásjelző háromszöget

Fényképezz

készíts fényképeket a két autó helyzetéről, a másik autóról olvasható rendszámmal együtt, valamint a sofőrről is, ezek később vitás helyzetek esetén bizonyítékként szolgálhatnak

Tanúk

keress tanúkat, és írd fel az elérhetőségüket, később vitás helyzetben jól jöhetnek

Adatok

gyűjts össze és írj le minden információt a balesetről: időpont, helyszín, időjárás, sofőr neve, rendszáma, telefonszáma, címe, jogosítványának száma, biztosítójának neve

Orvos

győződj meg róla, hogy biztosan nem történt sérülés a baleset során, menj el orvoshoz vagy beszélj a mentősökkel, ha kijönnek a balesethez

Márkaszerviz

baleset után minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot a Suzuki hivatalos márkaszervizével, ahol szakképzett kollegáink komplex megoldást nyújtanak a kár rendezéséhez

Szervizek listája

szervizek listája

Gyári alkatrészek

a gyári alkatrészek előnyeiről itt találsz információkat

CASCO

ha még nincs Suzuki Casco-d, köss egyet, hogy a későbbiekben bekövetkező, hasonló szituációkat még nagyobb biztonságban vészelhesd át.

A MySuzuki ajánlásával...
Köszönjük, hogy meglátogattad az oldalt, reméljük a karosszéria elemek bemutatása mellett, egyéb hasznos információkkal is hozzájárultunk, hogy a maximumot hozd ki járművedből. Ha még nagyobb biztonságban szeretnéd tudni magad és Suzukidat, nézz körül Casco+ szolgáltatásaink között is!