Engedd át magad a 100%-os Suzuki élménynek!

Kiegészítő csomagok

Védelem csomag

Megfelelő védelmi kiegészítőkkel egyszerre lesz kompakt és ellenállhatatlanul strapabíró a Suzuki S-CROSS. Ha hosszú távra tervezel az autóddal, ezek a tartozékok biztosan jól fognak jönni!

Kaland csomag

Egy-két apróbb átalakítással igazi 4 keréken járó fenevad válhat az S-Cross-ból, ehhez csak néhány mutatós offroad- és sport kiegészítőre van szükséged.

Szabadidő csomag

A Suzuki S-Cross szállító rendszerei tökéletesen illeszkednek az autódhoz és a szabadidődhöz, akár téli vagy nyári szenvedélyről legyen szó!

Külső dekorációs csomag

Az autóversenyek hangulatát a hétköznapokban is átélheted, csak egy kicsit fel kell dobnod a Swift külső megjelenését. Az extra dekor szettekkel ezt bármikor megteheted, és pillanatok alatt ki fogsz tűnni a hétköznapi tömegből.

Kényelem csomag

A komfortos utazás titka a részletekben rejlik, ez viszont mindenkinek mást jelent. A belső elemek testreszabása és átalakítása ezért is lesz mindig fontos kényelmi szempont.

Belső dekorációs csomag

Vezetni csak stílusosan érdemes, főleg egy olyan autót, mint a Suzuki Swift. Szerinted sem mindegy a belső díszítés és a körítés? Találd ki te, hogy milyen legyen!