Váratlan helyzetek adódhatnak, de nem az autóddal!

Mielőtt nyaralni indulsz,
hozd el éves átvizsgálásra!

Olajcsere esetén


12 pontos átvizsgálás Olajcsere mellett kérd átvizsgálási csomagunkat is. Kattints ide és Ismerd meg 12 pontban, hogy miből áll az átvizsgálás!

Csúcsminőségű ECSTAR motorolaj Olajcsere esetén csúcsminőségű ECSTAR motorolajat töltünk Suzukidba.

ECSTAR tisztítószer csomag Olajcsere mellé vásárolj prémium ECSTAR tisztítószer csomagot is!

Miért kell átvizsgáltatni az autónkat?

Az autó szezonális átvizsgálása kulcsfontosságú, a legtöbb esetben ráadásul nem kis költségekkel is jár. A folyamatosan változó út- és látási viszonyok mellett elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés, és a különböző alkatrészek folyamatos karbantartása. Akár új, akár régebbi Suzukid van, mi átvizsgáljuk!

Ha 3 évnél idősebb suzukid van

Egy korosabb autónál sokkal könnyebb megelőzni a bajt, mint kezelni. Akárhogy vigyázol rá, a kopóalkatrészeket időközönként muszáj ellenőrizni, arról nem is beszélve, hogy rendszeres olajcserével és átvizsgálással megsokszorozhatod a kocsid élettartamát.

Foglalj időpontot átvizsgálásra!

Ha 3 évnél fiatalabb, új suzukid van

Ahhoz, hogy hosszú évekig megőrizd autód újszerű állapotát, fontos a rendszeres átvizsgálás, így időben észlelheted az olyan apróságokat is, amik később csak költséges javításokkal hozhatók helyre.

Foglalj időpontot átvizsgálásra!

Márkaszervizek előnyei

Miért éri meg márkaszervizben javíttatni a Suzukidat? Mert az autód a legjobb kezekbe kerül, emellett az alábbi előnyöket nyújtják Neked a márkaszervizek:

  • Szakképzett csapat Szakképzett és tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkeznek.
  • folyamatos műszaki továbbképzések A Szakembereik a Magyar Suzuki Zrt. szervezésében folyamatos műszaki továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy minden esetben a szakmai maximumot tudják nyújtani az Ügyfeleknek.
  • CSAK A SUZUKI MÁRKASZERVIZEK RENDELKEZNEK SUZUKI DIAGNOSZTIKAI MŰSZERREL Suzuki speciális gyári célszerszámaik, diagnosztikai műszereik vannak, melyek nélkülözhetetlenek a hibák gyors és alapos feltárásához és a szervizfolyamatok, javítások pontos és precíz elvégzéséhez.
  • kizárólag eredeti alkatrészek használata Eredeti gyári alkatrészeket használnak, melyek szabványos, méretpontos, precíz alkatrészek és hosszabb élettartamúak. Eredeti alkatrészek használatával Te is nagyobb biztonságban érezheted magad, emellett autód értékállóbb marad.
  • Családias légkör A Suzuki márkaszervizek családias, kellemes váróval, barátságos ügyintézőkkel várják az ügyfeleket.
  • rövid határiidők és raktárkészlet Általában rövid határidőkkel dolgoznak, a diagnosztika sok esetben megvárható, a szükséges alkatrészeket raktáron tartják, vagy legfeljebb pár napon belül beszerzik.
  • teljes körű ügyintézés baleset esetén Töréseknél teljes körű ügyintézést vállalnak bármely magyar biztosító társasággal.
  • gyors biztosítási ügyintézés Egyes márkaszervizek több biztosítónál saját hatáskörben végzik a kárfelmérést, így akár a bejelentést követő egy órán belül jóváhagyhatja a javítást a biztosító.

Miből áll a 12 pontos átvizsgálás?

A Suzuki 12 pontos átvizsgálása díjköteles, a részletekről
érdeklődj a márkaszervizekben.


Folyadékszintek ellenőrzése Motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék és ablakmosó folyadék ellenőrzése.
Fékek ellenőrzése A féktárcsák és fékbetétek állapotának ellenőrzése.
Gumiabroncsok ellenőrzése Magában foglalja a keréktárcsák, profilmélység, a guminyomás és az abroncsok általános állapotának ellenőrzését.
Világító és jelző berendezések ellenőrzése Külső és belső világító és jelző berendezések működésének ellenőrzése.
Kézifék ellenőrzése A kézifék működésének és állapotának ellenőrzése.
Ablaktörlő lapátok ellenőrzése Ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése.
Karosszéria ellenőrzése Az autó karosszériájának átvizsgálása.
Általános ellenőrzés Látható sérülések, esetleges szivárgások ellenőrzése.
Akkumulátor ellenőrzés Az akkumulátor teljesítményének és állapotának ellenőrzése.
Ablakmosó berendezés ellenőrzése A berendezés helyes működésének ellenőrzése.
Fagyáspont ellenőrzés Hűtőfolyadék, ablakmosó folyadék fagyáspontjának ellenőrzése.
Fűtési és légkondicionáló rendszer ellenőrzése A fűtő és hűtő rendszer teljesítményének és állapotának ellenőrzése.

A MySuzuki ajánlásával

Ismerd meg a MySuzuki más szolgáltatásait is,
és hozd ki a maximumot Suzukidból!

Ecstar


A nagy teljesítményű szintetikus alapolaj-adalékok keveréke a normál motorolajok fölé emeli az ECSTAR-t, a súrlódási paraméterek, a motortisztítás és a hőstabilitás tekintetében is. Így az ECSTAR védi a motort, és figyelemreméltó üzemanyag- hatékonyságot biztosít.

Ismerd meg jobban az Ecstart!

Eredeti Suzuki alkatrészek


Számunkra a legfontosabb, hogy járműved csúcsformában nyújtsa a Suzuki élményt, ezért mérnökeink speciális, minőségi követelményrendszert alkalmaznak alkatrészeink tervezésénél is. Ha számít, hogy megőrizd Suzukid gyári minőségét, keresd az SGP jelet – így járműved biztosan értékálló és 100%-ban Suzuki marad.

Ismerd meg jobban az Eredeti Suzuki alkatrészeket!

Karosszéria elemek


A karosszéria elemek sérüléseinek helyreigazításához elengedhetetlen a megfelelő minőség és szakértelem. Bízd autódat márkakereskedéseinkre, akik ugyanolyan minőségű alkatrészekkel látják el autódat, mint amivel a gyártósoron összeszerelték. Ahhoz, hogy minőségi és biztonságos anyagok vegyenek körül a mindennapokban, ajánlott eredeti karosszéria elemekre cserélni a sérült alkatrészeket!

Ismerd meg jobban a Karosszéria elemeket!