BÍZD AZOKRA
A SUZUKID, akik
A LEGJOBBAN
ISMERIK!

Jelentkezz Suzuki átvizsgálásra, akár díjmentesen!

A Suzuki díjmentes átvizsgálásain az autód a legjobb szakemberek kezébe kerül.

Suzuki díjmentes átvizsgálás!

A Suzuki díjmentes átvizsgálás akció keretein belül szakembereink szeptember 17. és október 31. között országszerte díjmentesen* vizsgálják át a Suzuki gépkocsid.

A szolgáltatás mellé meglepetéssel is készülünk:


12 pontos ingyenes átvizsgálás Kattints ide és Ismerd meg 12 pontban, hogy miből áll az átvizsgálás!

Csúcsminőségű ECSTAR motorolaj Olajcsere esetén csúcsminőségű ECSTAR motorolajat töltünk Suzukidba.

Ajándék ECSTAR tisztítószer csomag ECSTAR motorolaj felhasználásával elvégzett motorolaj csere esetén megajándékozunk egy prémium ECSTAR tisztítószer csomaggal!

Foglalj időpontot MOST!

*Az átvizsgálás a Suzuki Hűségprogramjában részt vevő ügyfelek részére díjmentes, regisztrálj a https://loyalty.suzuki.hu/ oldalon, vagy kérd a márkaszervizben dolgozó munkatársaink segítségét!

Miért kell átvizsgáltatni az autónkat?

Az autó szezonális átvizsgálása kulcsfontosságú, a legtöbb esetben ráadásul nem kis költségekkel is jár. A folyamatosan változó út- és látási viszonyok mellett elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés, és a különböző alkatrészek folyamatos karbantartása, pláne a fagyos tél előtt, amikor mindez fokozottan érvényes. Akár új, akár régebbi Suzukid van, mi átvizsgáljuk!

Ha 3 évnél idősebb suzukid van

Egy korosabb autónál sokkal könnyebb megelőzni a bajt, mint kezelni. Akárhogy vigyázol rá, a kopóalkatrészeket időközönként muszáj ellenőrizni, arról nem is beszélve, hogy rendszeres olajcserével és átvizsgálással megsokszorozhatod a kocsid élettartamát.

Foglalj időpontot díjmentes átvizsgálásra!

Ha 3 évnél fiatalabb, új suzukid van

Ahhoz, hogy hosszú évekig megőrizd autód újszerű állapotát, fontos a rendszeres átvizsgálás, így időben észlelheted az olyan apróságokat is, amik később csak költséges javításokkal hozhatók helyre.

Foglalj időpontot díjmentes átvizsgálásra!

Márkaszervizek előnyei

Miért éri meg márkaszervizben javíttatni Suzukiját? Mert autója a legjobb kezekbe kerül, emellett az alábbi előnyöket nyújtják Önnek a márkaszervizek:

  • Szakképzett csapat Szakképzett és tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkeznek
  • folyamatos műszaki továbbképzések A Szakembereik a Magyar Suzuki Zrt. szervezésében folyamatos műszaki továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy minden esetben a szakmai maximumot tudják nyújtani az Ügyfeleknek
  • CSAK A SUZUKI MÁRKASZERVIZEK RENDELKEZNEK SUZUKI DIAGNOSZTIKAI MŰSZERREL Suzuki speciális gyári célszerszámaik, diagnosztikai műszereik vannak, melyek nélkülözhetetlenek a hibák gyors és alapos feltárásához és a szervizfolyamatok, javítások pontos és precíz elvégzéséhez.
  • kizárólag eredeti alkatrészek használata Eredeti gyári alkatrészeket használnak, melyek szabványos, méretpontos, precíz alkatrészek és hosszabb élettartamúak. Eredeti alkatrészek használatával Ön is nagyobb biztonságban érezheti magát, emellett autója értékállóbb marad.
  • Családias légkör A Suzuki márkaszervizek családias, kellemes váróval, barátságos ügyintézőkkel várják az ügyfeleket
  • rövid határiidők és raktárkészlet Általában rövid határidőkkel dolgoznak, a diagnosztika sok esetben megvárható, a szükséges alkatrészeket raktáron tartják, vagy legfeljebb pár napon belül beszerzik.
  • teljes körű ügyintézés baleset esetén Töréseknél teljes körű ügyintézést vállalnak bármely magyar biztosító társasággal
  • gyors biztosítási ügyintézés Egyes márkaszervizek több biztosítónál saját hatáskörben végzik a kárfelmérést, így akár a bejelentést követő egy órán belül jóváhagyhatja a javítást a biztosító

Miből áll a 12 pontos átvizsgálás?

A Suzuki díjmentes átvizsgálás akció keretein belül szakembereink szeptember 17. és október 31. között országszerte díjmentesen* vizsgálják át az autód.

Ismerd meg 12 pontban, hogy miből áll az átvizsgálás:


Folyadékszintek ellenőrzése Motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék és ablakmosó folyadék ellenőrzése.
Fékek ellenőrzése A féktárcsák és fékbetétek állapotának ellenőrzése.
Gumiabroncsok ellenőrzése Magában foglalja a keréktárcsák, profilmélység, a guminyomás és az abroncsok általános állapotának ellenőrzését.
Világító és jelző berendezések ellenőrzése Külső és belső világító és jelző berendezések működésének ellenőrzése.
Kézifék ellenőrzése A kézifék működésének és állapotának ellenőrzése.
Ablaktörlő lapátok ellenőrzése Ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése.
Karosszéria ellenőrzése Az autó karosszériájának átvizsgálása.
Általános ellenőrzés Látható sérülések, esetleges szivárgások ellenőrzése.
Akkumulátor ellenőrzés Az akkumulátor teljesítményének és állapotának ellenőrzése.
Ablakmosó berendezés ellenőrzése A berendezés helyes működésének ellenőrzése.
Fagyáspont ellenőrzés Hűtőfolyadék, ablakmosó folyadék fagyáspontjának ellenőrzése.
Fűtési és légkondicionáló rendszer ellenőrzése A fűtő és hűtő rendszer teljesítményének és állapotának ellenőrzése.
Foglalj időpontot MOST!

*Az átvizsgálás a Suzuki Hűségprogramjában részt vevő ügyfelek részére díjmentes, regisztrálj a https://loyalty.suzuki.hu/ oldalon, vagy kérd a márkaszervizben dolgozó munkatársaink segítségét!