Fontos információ

Szerviz Kampányt indítunk a frissített motorszoftver telepítésének érdekében az Euro6 D16AA dízelmotorral szerelt gépjárművek esetében.


A dízelmotorok károsanyag kibocsátása továbbra is sokat vitatott téma Európában. A gyártók, az ügyfelek, a szabályozó hatóságok véleménye az idő múlásával formálódik. A Suzuki minden olyan erőfeszítést megtesz és támogat mely a járművek káros környezeti hatásának csökkentésére irányul. A gépkocsid dízelmotorjához a dízelmotor gyártója frissített motorvezérlő szoftvert fejlesztett ki, amely tovább javítja a károsanyag kibocsátást a valós vezetési körülmények között. Ezt a frissítést az illetékes európai típusjóváhagyó hatóság tesztelte és hagyta jóvá. A Suzuki ezért úgy döntött, hogy
Szerviz Kampányt indít a frissített motorszoftver telepítésének érdekében
az Euro6 D16AA dízelmotorral szerelt gépjárművek esetében.

Amennyiben a Te vagy családtagod tulajdonában van olyan...

SUZUKI Vitara

amelyet a Magyar Suzuki
2015. január 19. és 2018. június 19.
között gyártott

SUZUKI SX4 S-Cross

amelyet a Magyar Suzuki
2015. június 12 és 2018. június 11.
között gyártott

akkor kérünk Téged, hogy az újraprogramozás érdekében keresd fel bármely hivatalos Suzuki márkaszervizünket, ahol természetesen felkészültek a javításra.

Fontos Információ

FONTOS! Kizárólag a hivatalos Suzuki márkaszervizek jogosultak a javításra.

FONTOS! Kérjük TELEFONON egyeztess időpontot, így elkerülheted a felesleges várakozást, és a szerviz is felkészülhet a látogatásodra. A telefonos bejelentkezés alkalmával kérjük, hivatkozz a „97DC” kódra.

A hivatalos Suzuki márkaszervizek listájáról itt tájékozódhatsz

FONTOS! A gépkocsi javításával kapcsolatban Téged semmilyen költség nem terhel.

A márkaszervizbe kérünk, vidd magaddal a Jótállási és szervizfüzeted. Szíves elnézésed kérjük az időráfordítás okozta esetleges kellemetlenségekért, de meggyőződésünk, hogy a biztonság és megbízhatóság érdekében el kell végeztetni az újraprogramozást.

Vállalatunk számára a maximális műszaki biztonság mellett az irántunk táplált bizalmadnak megőrzése is elsődleges szempont. Megértésed köszönjük, várjuk jelentkezésed!

Üdvözlettel: Magyar Suzuki Zrt.