azonnali segítség
egész Európában

Magyar nyelven

Mi az a Mester+?


A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken:

Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán.

Mikor vehető igénybe a Mester+?


A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg.

A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe.

Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele...

közúti baleset miatt vált szükségessé

nem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor

a gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el

minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Ki veheti igénybe a Mester+ szolgáltatást?


A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki ZRt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozóid vagy ismerőseid a távollétedben is nyugodtan utazhassanak.**

Mire terjed ki a Mester+?


Az Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint, a Suzuki Mester+ az alábbiakra terjed ki...

Csereautóra*

Továbbutazás lehetőségének megteremtésére

Szállásköltség fedezésére és taxiköltségre

*A csereautók ügyintézése során törekszünk arra, hogy szervizhálózatunk, vagy autóbérlők által azonos márkájú/típusú gépjárművet tudjunk biztosítani az Ön számára. Előfordulhat, hogy a csereautó bérlés során - az esetleges károk, költségek fedezetére - egyfajta biztosíték (kaució) alkalmazása válik szükségesé, melynek mértékéről a csere autó ügyintézés (kárrendezés) során kaphat bővebb felvilágosítást. Természetesen amennyiben a csereautóban nem keletkezik kár úgy a kaució összege visszajár Önnek.

Hogyan működik a Mester+?


A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal a segítségedre indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki márkaszervizbe szállítja.

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez?

 • A Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordd mindig magaddal (például a forgalmi engedélyben). 1
 • Meghibásodás esetén hívd a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget.
 • A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:
  • Suzuki Mester+ kártyaszám
  • autó típusa
  • autó alvázszáma
  • autó pontos helye
  • probléma ismertetése
  • autó forgalomba helyezésének ideje
  • az elérhetőséged

1. Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheted igénybe szolgáltatásunkat!  

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az 1/2016. (I. 15.) NMHH rendeletnek megfelelően, a 06 40 990 234 segélyhívótelefonszám
2017. december 31-i dátummal megszűnik. A szolgáltatás 2018. január 1-től csak a 06 80 990 234 telefonszámon érhető el. 

Mi az a Prémium Assistance?


Örömmel üdvözlünk a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás a számodra is gondtalan öröm legyen megbízható gépkocsidban. A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudd akár az autó 15 éves koráig: csak hívd a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

 

Szolgáltatási terület: az Európai Unió, és az Európai gazdasági térség a kontinentális Európa földrajzi határain belül eső része. A kivételekről és az ország listáról a Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben tájékozódhatsz, illetve megegyezik azzal.

Mikor vehető igénybe a Prémium Assistance?


A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól. Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező, felhasználó által előidézett hibák (pl. nem megfelelő üzemanyag tankolása, defekt stb.) vagy közlekedési baleset esetén nyújt segítséget! (Tekintet nélkül arra, ki felelős a közlekedési baleset bekövetkezéséért)

A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre. Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.

közúti baleset

akkumulátor lemerülése

kulcs- és üzemanyag problémák

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Mire terjed ki a Prémium Assistance?


Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalálsz a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben

Hogyan működik a Prémium Assistance?


Szolgáltatásunk működése megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Kérésére a Suzuki Mester+ Prémium Assistance hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges és praktikus; a kiküldött szakember megkísérli a probléma elhárítását. Ha ez nem lehetséges akkor, a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű szállítását az Ön kedvenc hivatalos Suzuki márkaszervizébe.*

* Amely hivatalos Suzuki márkaszerviz a Prémium Assistance szolgáltatást Önnek megkötötte. Amennyiben a meghibásodás helyszíne az Ön kedvenc márkaszervizétől 200 kilométeren belül található)

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ Prémium Assistance igénybevételéhez?

A szolgáltatás igénybevételéhez hívd a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhetsz segítséget a nap 24 órájában.

Érvényesség: 1 év